Instantní obsah 2.0

Naplánuj si a vytvoř svoji malou prodejní kampaň na Instagramu. Se šablonami Instantního obsahu 2.0 to pro tebe bude hračka.

Instantní obsah 2.0

Udělej z Instagramu tvého nejlepšího prodavače

Naplánuj si a vytvoř svoji malou prodejní kampaň na Instagramu. Se šablonami Instantního obsahu 2.0 to pro tebe bude hračka.

Představuju ti nástroj, se kterým za minimum práce i času vytvoříš prodejní obsah pro Instagram, který tvoje zamrzlé publikum roztleská a zažehne v něm touhu nakupovat.

Právě teď je to s prodejem na Instagramu velký špatný

Když jsi profil svojí značce zakládala, měla jsi představu, že ti bude přinášet taky zákazníky. Jenže zatím se ti daří jen budovat povědomí (a možná i to jde sakra ztěžka). Přesto neleníš, hltáš školení o tvorbě obsahu a čas od času se ti podaří naplnit publikační plán na několik dní dopředu. Jenže…

…zjišťuješ, že ačkoli trávíš na sociálních sítích budováním jména své značky desítky hodin týdně, na tržbách se to neprojevuje. Lidi sice nadšeně koukají na videa, chválí, ale nenakupují. A tak místo toho, aby tě nakoplo, že tvůj obsah funguje, cítíš se spíše unavená a přehlcená.

Možná už začínáš pochybovat, jestli to má vůbec smysl. Možná věříš tomu, že to prostě neumíš. Je to jako bys strávila celé dny starostí o zahrádku, ale ani po měsících práce by furt nevyrašila ani jedna mini rostlinka. Všude by byla jen hlína. To je sakra demotivující.

Co kdybych ti ale řekla, že to jde i jinak? Že nemusíš trávit hodiny denně rukama zabořenýma v sazenicích, ale se správnými prostředky vše jen během chvíle zasadíš a za pár týdnů můžeš sklízet? Že můžeš obsahem na Instagramu prodávat svoje produkty a služby lehce, aniž bys pro něj tvořila pravidelně a trávila na něm celé svoje mládí?

Tohle je začátek tvojí prodejní revoluce

S Instantním obsahem 2.0 se zbavíš pocitu, že neumíš prodávat. Kdepak, jen neumíš napsat ten správný prodejní příspěvek. A přesně to jsem vyřešila za tebe a napsala šablony, se kterými máš už půl práce hotovo.

Instantní obsah je přesně pro tebe, pokud:

🤕 k propagaci svojí značky používáš Instagram se záměrem, že ti bude přinášet objednávky, ale to se spíš neděje
🤕 uživatelé se u tvých příspěvků málo zapojují, někdy i komentují, píšou hezké zpětné vazby, chválí, ale nenakupují
🤕 nejsi si jistá, jak vytvořit publikační plán tak, aby sledující nejen bavil, ale aby je přivedl k nákupu,
🤕 při psaní prodejních textů si připadáš křečovitě a máš pocit, že na své zákazníky příliš tlačíš,
🤕 nemáš plán příspěvků, žiješ ze dne na den a děsíš se toho, že přijde nečekaná situace a rozbije ti tvou konzistenci,
🤕 víš, že se snadno se přehltíš a nezbývá ti pak čas ani energie na ostatní věci v podnikání.

Rozhýbej svůj obsah a s ním i zákazníky

S Instantním obsahem 2.0 budeš vědět jak…

✅ prezentovat tvoje produkty způsobem, který ve fanoušcích vzbudí touhu nakupovat

✅ mluvit o tvých produktech tak, aby byly pro zákazníky lákavé a neodolatelné

 zefektivnit způsob prodeje prostřednictvím krátkých kampaní, aniž bys z toho byla vyčerpaná,

mnohem lépe si zorganizovat čas a připravit si obsah předem, abys nebyla otrokem sociálních sítí,

vytvořit si plán a strategii, na základě kterých se ti podaří konečně dosáhnout tvých prodejních cílů

zažehnout zpátky jiskru pro tvorbu obsahu, o kterou jsi přišla kvůli celkovému přehlcení sociálními sítěmi

✅ a navíc si osvojíš prodejní proces, aby se pro tebe prodej stal přirozenou součástí tvého podnikání bez křeče a nervozity

Prodávat obsahem na Instagramu pro tebe nikdy nebylo jednodušší

Instantní obsah 2.0: tvůj nový nejoblíbenější parťák pro tvorbu malých prodejních kampaní

Cena: 9950,-

Nebo 3 x 3 317,-

Po zaplacení dostaneš přístup do členské sekce, kde na tebe budou čekat všechny materiály.
Uvedená cena je konečná, nejsem plátce DPH

To chci a zaplatím najednou
Chci a zaplatím na tři splátky

Proč prodejní kampaň?

👉 Protože zákazníka k rozhodnutí o nákupu obvykle vede proces. Od zaujetí značkou, přes pochopení, jak moc produkt potřebuje až po vyvrácení námitek, které by ho mohly odradit. Potřebuje víc času a cítit se připravený. Zkoušet prodávat jedním příspěvkem je pokus o byznysovou sebevraždu, protože ho snadno ho může minout.

👉 Protože umožňuje zákazníkovi poznat produkt víc do hloubky, vidět ho z vícero perspektiv a slyšet víc přesvědčivých argumentů. Už mu nestačí po stopadesáté číst, jak skvělý, poctivý a s láskou vyrobený tvůj produkt je. Potřebuje vědět, jak je skvělý pro něj.

👉 Protože většina lidí nenakupuje impulzivně. Potřebují nabídku vidět až 9x, než se rozhoupou k tomu, aby otevřeli peněženku.

👉 Protože omezený časový rámec kampaně ti umožňuje si prodej lépe naplánovat a připravit a tím ti vnáší do podnikání větší klid a předvídatelnost.

👉 Protože ti umožňuje efektivněji si vyhradit čas, který sociálním sítím budeš věnovat, abys jim nedávala víc, než je třeba nebo než kolik máš kapacitu. Dává ti řád a díky tomu taky víc volnosti a svobody.

S Instantním obsahem 2.0 pro tebe bude tvorba takové kampaně extrémně jednoduchá a snadná díky předpřipraveným šablonám pro příspěvky a obsah na Instagram.

„A jak víš, že to bude fungovat, Báro?“

Děkuju, že ptáš! 🫶

Pamatuješ si, jak jsem na začátku psala o přehlcení a vyčerpanosti z tvorby obsahu stylem, ve kterém musíš být stále aktivní a sytit sítě pravidelně? To nebyla jen teorie, ale praxe. Praxe Báry 1.0, která zkrátka nezvládala být neustále online a psát příspěvky jako na běžícím páse.

A tak jsem si vybudovala vlastní systém. Takový, při kterém nemusím každý den sedět s telefonem přilepeným k ruce. Dokonce můžu bez problému na pár týdnů zmizet z povrchu zemského a instagramového, aniž by to ohrozilo moje prodeje ve chvíli, kdy přijdu s dalším produktem.

Přesně na těchto základech jsem postavila i Instantní obsah 2.0, který kopíruje můj přerod k novému uchopení prodeje na Instagramu. Nejde jen o nějakou suchou teorii, jak prodávat, ale o praktické a plnohodnotné šablony malých prodejních kampaní, které pomáhají prodávat mně i mým klientkám, pro které jsem je vytvořila.

Co všechno najdeš uvnitř

Šablony pro šest kampaní

Celkem 6 x 10 strategicky napsaných šablon pro příspěvky, které ti pomohou prodat tvoje produkty a služby. Koncipované do různých formátů (statické příspěvky, carousely i reels), aby ti poskytly dost prostoru ukázat ty největší benefity, které tvoje nabídka zákazníkům přináší. Stačí jen doplnit pár detailů podle nápověd. Hotovo!

Masterclass na prodejní stories

Stories jsou pro mě ten nejefektivnější nástroj, jakým prodávám svoje produkty. V masterclass ti ukážu, jak využít jejich potenciál naplno a používat je tak, aby konvertovaly sledující na zákazníky. Včetně několika příkladů z vlastní zahrádky a ukázkou několika snadných triků, jak zvýšit jejich sledovanost.

Šablony pro stories sekvence

V masterclass se naučíš, jak stories používat a tyhle šablony ti jejich tvorbu udělají zase snazší. Získáš přístup k desítce šablon, které ti pomohou prohloubit vztah s tvým publikem, zvýšit jeho zapojení, rozšířit databázi e-mailových kontaktů, budovat autoritu a v neposlední řadě prodávat.

Masterclass Jak prodávat kampaňově

Provedu tě standardním nákupním a rozhodovacím procesem zákazníka. Díky tomu pochopíš, jak lépe svým obsahem komunikovat, abys jím řekla vše, co potřebuješ říct o svých produktech a svém podnikání, a aby zároveň tvůj zákazník slyšel, co potřebuje a byl připravený nakoupit.

Pšt, tím Instantní obsah 2.0 nekončí. 🤫 Už teď chystám rozšíření, které budu v následujících měsících postupně vypouštět. A pokud si koupíš přístup už teď, jako dárek si navíc vybalíš AI modul, který bude obsahovat prompty pro ChatGPT pro pojmenování problémů a námitek zákazníků, vytváření metafor nebo představování benefitů a výsledků, které ti pomohou ještě lépe pracovat nejen se šablonami, ale všemi texty napříč celou tvou marketingovou komunikací.

Prohlédni si Instantní obsah 2.0 zevnitř

Ukážu ti, jak vypadají celé kampaně i šablony jednotlivých příspěvků

Instantní obsah 2.0

• Šablony pro 6 kampaní
• Masterclass, jak vytvářet prodejní stories
• Šablony pro sekvence ve stories
• Masterclass pro efektivní práci se šablonami

Cena 9 950,-

Nebo 3 x 3 317,-

Po zaplacení dostaneš přístup do členské sekce, kde na tebe budou čekat všechny materiály.
Uvedená cena je konečná, nejsem plátce DPH

Koupit a zaplatit najednou
Zaplatit na tři splátky

9 950 Kč

Představ si tvorbu na Instagramu, kdy…

⚡️ Ti bude stačit pověnovat se psaní obsahu, natáčení videí a tvorbě grafiky pár dnů v měsíci a přesto z Instagramu získáš objednávky.

⚡️ Konečně budeš vědět, jak pracovat s publikem v různých nákupních fázích. Vybuduješ si strategii, která je neodvratně povede k nákupu.

⚡️ Budeš mít plán. Už žádné ledabylé házení příspěvků, jak ti přijdou pod ruku, ale efektivní systém, který si zamiluješ.

⚡️ Lehce vytvoříš prodejní texty s výzvami k akci, i když to není tvá parketa a obvykle se u toho cítíš moc strojeně.

⚡️ Získáš čas na rozvíjení byznysu a hlavně na sebe. Nebudeš otrokem Instagramu, protože si čas zorganizuješ efektivně.

Co o Instantním obsahu 2.0 říkají uživatelky?

Báro, s obsahem potřebuju pomoct, ale…

To, že zrovna propaguješ jeden produkt, neznamená, že si zákazníci nevšimnou těch ostatních. Moje zkušenost je taková, že jakmile vzbudíš zájem a opravdu dobře komunikuješ jeden produkt, začne s tím stoupat poptávka i objednávky u těch ostatních.

Šablon se nemusíš držet do písmenka přesně. Dají ti do ruky silnou zbraň v podobě strategické struktury a bohatých nápověd, kterými se stačí jen inspirovat a uchopit je po svém. Finální text může být vtipný, sofistikovaný i napsaný pěkně ostrým jazýčkem. Stačí se jen držet osnovy a ostatní můžeš lehce přizpůsobit jazyku tvé značky.

Instantní obsah 2.0 je balíček strategicky předpřipravených příspěvků, které od tebe vyžadují sice jen malou aktivitu v tom, jaké detaily do nich dodáš, nicméně právě díky tomu bude každý tvůj příspěvek unikátní tvým vlastním způsobem. Nikdo jiný totiž nemá ten stejný příběh, totožné produkty, benefity, hodnoty, vizi nebo název značky jako ty. Proto se nemusíš bát, že by tvůj obsah nebyl dostatečně originální.

Šablony z prvního Instantního obsahu ti pořád mohou sloužit jako inspirace pro příspěvky v období mezi kampaněmi. Jsou stále stejně funkční, akorát na sebe nejsou navázány strategicky jako u nové verze.

Na výběr máš z několika typů kampaní podle toho, co chceš zrovna propagovat. Celkem si můžeš vytvořit 6 různých kampaní, které zaplní tvůj prodejní plán na půl roku. Každý produkt je však jiný. Každá akce je jiná. Pokud tedy za pár měsíců využiješ šablony znovu akorát pro jiný produkt, nikdy nebudou stejné.

Udělej z Instagramu tvého nejlepšího prodavače díky Instantnímu obsahu 2.0

• Šablony pro 6 kampaní
• Školení, jak vytvářet prodejní stories
• Šablony pro sekvence ve stories
• Masterclass pro efektivní práci se šablonami

Cena 9 950,-

Nebo 3 x 3 317,-

Po zaplacení dostaneš přístup do členské sekce, kde na tebe budou čekat všechny materiály.
Uvedená cena je konečná, nejsem plátce DPH

Koupit a zaplatit najednou
Zaplatit na tři splátky

9 950 Kč

Ještě tohle mě zajímá…

Vůbec nic, co by už nebylo součástí standardního vybavení tvého počítače. Po zaplacení dostaneš přístup do členské sekce, kde najdeš všechny materiály v několika formátech pro tvoje pohodlí. Šablony si můžeš otevřít v Google dokumentech, v aplikaci Trello nebo v PDF verzi pro tisk.

Bohatě stačí, když budeš začátečník, který ví, jak se tvoří příspěvky, reels a stories. Součástí Instantního obsahu 2.0 je i masterclass, ve které ti ukážu, jak se šablonami pracovat efektivně. Na zbytek už přijdeš sama nebo si rozšíříš znalosti časem.

Úprava příspěvků mnou, na míru tvojí značce, není součástí balíčku. Ovšem příspěvky jsem připravila tak, aby se používaly opravdu snadno a mohla sis je jednoduše personalizovat a potřebovala k tomu jen pár hodin na celou kampaň. Šablony obsahují také bohaté nápovědy a některé i příklady použití v praxi, abys ani na okamžik nezaváhala, jak je použít.

Ráda ti pomůžu! Stačí se ozvat na [email protected] a odpovím co nejdříve.

Tento web baští cookies. Díky tomu ale frčí tak, jak má a umožňuje mi analyzovat návštěvnost, personalizovat reklamy a optimalizovat nabízené služby. A to je dobře i pro vás! Je to tak v pořádku?